Про відвідування ДП Київський завод "ІМПУЛЬС" title

Інформація

 

про відвідування ДП Київський завод  

"ІМПУЛЬС"

 

13 лютого 2019 року відбулося відвідування заступником директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва – начальником управління промисловості та інноваційної політики  Баганом А.О. Державного підприємства Київський завод "ІМПУЛЬС", яке розташоване по вул. Деміївська, 5А Голосіївського району міста Києва.

Органом державного управління підприємства є Міністерство соціальної політики України.

З 1923 року веде свій відлік історія становлення ДП Київський завод "ІМПУЛЬС". Першою продукцією підприємства стали товари народного споживання.

У 1997 році підприємство змінило вид економічної діяльності і відповідно до КВЕД – 2010 п.32.50 займається виробництвом медичних і стоматологічних інструментів і матеріалів.

На сьогоднішній день  ДП Київський завод "ІМПУЛЬС" займається виробництвом комплектуючих та протезів нижніх кінцівок людини.

Зазначені вироби поставляються Одеському та Вінницькому казенним експериментальним протезно-ортопедичним підприємствам.

Свою продукцію підприємство гідно представляло у 2016-2018 роках на виставці "Зроблено в Києві" та на міжнародній виставці China International Import Expo 2019 у м. Шанхай (Китай).

На підприємстві успішно впроваджена система управління якістю згідно з міжнародними стандартами якості ISO-9001 та ISO-22000.

В плані освоєння нових видів інноваційної продукції продовжуються роботи  по виробництву десяти нових комплектуючих до протезів нижніх кінцівок людини.

Під час відвідування директор ДП Київський завод "ІМПУЛЬС" Луб’янко В.А. ознайомив Багана А.О. з виробничими процесами на підприємстві, технологіями виробництва протезів та зразками нової техніки та обладнання.

Також був проведений огляд продукції, яка поставляється лікувальним закладам України.

Під час зустрічі були обговорені перспективи подальшого розвитку підприємства, можливості збільшення обсягів виробляємої продукції, реконструкції виробничих приміщень та оновлення технічного обладнання.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024