Щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup») title

За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).

Проведення міжнародного виставкового заходу планується за участі представників органів державної влади, місцевого самоврядування та компаній, які спеціалізуються на впроваджені нових технологій у сфері містобудування та забезпечення ефективного функціонування місцевої інфраструктури.

У рамках URBIS передбачена презентація промислово-індустріального потенціалу  у сфері «розумних міст».

За домовленістю з чеською стороною для української делегації буде виділено спеціальний стенд. Участь у заході для представників органів державної влади та місцевого самоврядування буде здійснена за рахунок чеської сторони, а представникам українських компаній будуть надані пільгові умови.

Контактна особа з усіх питань, пов’язаних зі стендами пані Яна Корнетова, менеджер проекту: тел. +420 724 841 697, e-mail: jkornetova@bvv.cz . Контактна особа у Міністерстві закордонних справ України  Олена Соколенко, тел. 238 16 71, [email protected]

Більше інформації щодо заходу можна отримати за посиланням:  https://www.bvv.cz/urbis

 

ІНШІ НОВИНИ
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024