Онлайн-презентація “UKRAINE FACILITY”
25.03.2024 14:59
title

27 березня 2024 р. о 14:00 відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”.

План для Ukraine Facility

Уряд разом з ЄС завершують усі необхідні підготовчі етапи до повноцінного запуску програми з макрофінансовї підтримки - Ukraine Facility. Основою для надання бюджетної підтримки в рамках програми є План для Ukraine Facility. Реалізація Плану сприятиме європейській інтеграції України та подальшому стійкому розвитку економіки. 

Підготовка Плану  відбувалася під керівництвом Першого віцепрем’єр-міністра-міністра економіки Юлії Свириденко та міністерства економіки України разом з усіма міністерствами та профільними державними органами. 

План для Ukraine Facility передбачає здійснення структурних реформ в державному секторі, проведення низки економічних реформ, спрямованих на розвиток бізнес-клімату та підприємництва, а також кроки для розвитку пріоритетних секторів, що можуть забезпечити швидке економічне зростання. Реалізація Плану сприятиме європейській інтеграції України та подальшому стійкому розвитку економіки. 

До підготовки плану були залучені бізнес-асоціації та їх члени, предствники регіонів, аналітичні центри та громадські організації. 

18 березня План був затверджений Урядом.

На онлайн-презентації заступник Міністра економіки України О.Соболев планує представити програму Ukraine Facility та План для неї, розповісти про ключові напрямки діяльності з покращення бізнес-клімату та розвитку секторів економіки, а також поділитися механізмом роботи спеціального інвестиційного механізму для залучення додаткового фінансування українськими компаніями. 

Опис заходу:

Вступні слова від президента ТПП України Геннадія Чижикова
Презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева: «Що таке програма Ukraine Facility»:

  • Які реформи закладені в План 
  • Що таке спеціальний інвестиційний механізм та як він допоможе розвитку бізнесу
  • Подальші кроки Уряду

У разі зацікавленості прохання зареєструватися за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_ZHAavWfeRFMaW1LZHstDoU-4Sl6K0TcZ0eW-g0_Q1P0qew/viewform?usp=sharing.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024