Проведення Круглого столу з питання виходу продукції підприємств м. Києва на європейський ринок «Особливості виходу на ринок ЄС: практичні кроки для підприємств м. Києва»

13 грудня 2018 року Департаментом промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з Київською торгово-промисловою палатою заплановано проведення Круглого столу з питань виходу продукції підприємств м. Києва на європейський ринок «Особливості виходу на ринок ЄС: практичні кроки для підприємств м. Києва».     

В рамках проведення круглого столу заплановано обговорення широкого кола питань, пов’язаних з підтримкою та просуванням продукції  київських підприємств на ринок ЄС, надання практичних рекомендацій у виході на європейський ринок,  надання допомоги у підготовці до роботи з партнерами з країн ЄС, визначення інструментів підтримки та стимулювання київських товаровиробників, особливостей роботи на європейському ринку та шляхів подолання  технічних бар’єрів, тощо. Під час проведення зазначеного заходу до уваги учасників також буде представлено Концепцію нарощування промисловими підприємствами  м. Києва експортного потенціалу.

В заході візьмуть участь представники Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, районних в м. Києві державних адміністрації, Київської торгово-промислової палати, промислових підприємств, установ та організацій м. Києва.

Місце проведення круглого столу: Київська торгово-промислова палата.               

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024