XVII Міжнародний промисловий форум-2018

XVII Міжнародний промисловий форум-2018  

 

З 20 по 23 листопада ц. р. на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, Київ, Броварський проспект, 15 відбулася - головна подія машинобудівної галузі України XVII Міжнародний промисловий форум-2018.  

         Цього року Міжнародний промисловий форум був присвячений питанням розвитку науково-промислового потенціалу машинобудування.  

22.11.2018 заступником директора Департаменту - начальником управління промисловості та інноваційної політики Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Баганом А. О. та представниками управління промисловості та інноваційної політики Департаменту промисловості та розвитку підприємництва взято участь у роботі Форуму.

Міжнародний промисловий форум обєднав у собі спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей, а також насичену програму науково практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму.

Учасниками виставки - провідні промислові підприємства України, близького та далекого зарубіжжя. Під час форуму презентувалися новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги.

У рамках форуму відбулися міжнародні спеціалізовані виставки:

- Металообробка (металообробні технології, обладнання).

- УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання).

- УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва).

- УкрЗварювання (технології, обладнання та матеріали).

- Гідравліка. Пневматика.

- Підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягувальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників).

- УкрПромАвтоматизація (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об'єктів промисловості).

- Підйомно транспортне, складське обладнання.

- Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація).

- Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони).

Участь у XVII Міжнародному промисловому форумі взяли 186 підприємств, які продемонстрували новітню продукцію з 32 країн світу для переоснащення виробничих потужностей, перш за все, машинобудівної галузі. Експозиція заходу ознайомила відвідувачів із сучасними тенденціями розвитку українського та світового машинобудування, найбільш сучасними розробками і технологіями українських та світових лідерів галузі.

У рамках. Форуму були представлені колективні експозиції з Китайської Народної Республіки, Туреччини, Чеської Республіки.

 

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024