II Міжнародна виставка продовольчої продукції «Ukrainian Food Expo»

ГС «Рада з питань експорту продовольства» інформує про II Міжнародну виставку продовольчої продукції «Ukrainian Food Expo», яка відбудеться 21-23 листопада 2018 року у м. Києві


ГС «Рада з питань експорту продовольства» є асоціативним неприбутковим обєднанням виробників сфери харчової промисловості, ми допомагаємо нашим членам здобувати нові ринки збуту та закріплюватися на традиційних, консультуємо щодо можливостей та умов торговельної діяльності за кордоном. Наша місія -створити позитивний імідж для продовольства з позначкою Made in Ukraine в усьому світі.

У 2017 році, ми провели першу виставку продовольчої продукції та обладнання для переробки «Ukrainian Food Expo», що відбулася 23-24 листопада 2017 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза». Виставка зарекомендувала себе як міжнародна подія, що залучила 85 учасників та 2 тис. відвідувачів, серед яких імпортери та трейдери з 39 країн світу.

Ukrainian Food Expo - це єдиний в Україні продовольчий «хаб», який збирає всіх гравців продовольчого ринку: від сировини до збуту. Це - продовольство, технології та знання на одній площині. В рамках виставки цього року відбудеться 12 галузевих конференцій, на яких очікується більше 800 виробників продовольства.

Протягом 2-ох днів на виставці буде присутня якісна В2В аудиторія: імпортери та трейдери з 50 країн світу, український рітейл та HoReCa, продовольчі ринки, дистриб'ютори. Також буде відведено окремий ярмарковий день - В2С, який буде проходити виключно для киян та гостей столиці, де вони зможуть продегустувати якісну українську продукцію, що експортується та, за бажанням, придбати її за вигідною вартістю.

Запрошуємо відвідати ІІ Міжнародну виставку продовольчої продукції «Ukrainian Food Expo», яка відбудеться 21-23 листопада 2018 року у м. Києві, де цього року очікуємо 5 тисяч бізнес-відвідувачів з 50 країн СНД, Європи, Азії, Африки та регіону MENA та 10 тис. киян та гостей міста.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024