Міжнародна виставка "China International Import Expo 2018"

До уваги керівників підприємств, установ та організацій м. Києва!

Повідомляємо про те, що за інформацією від Посольства Китайської Народної Республіки в Україні у період з 5 по 10 листопада 2018 р. в м. Шанхай (Китайська Народна Республіка) буде проходити міжнародна виставка "China International Import Expo 2018". Вказаний захід був офіційно анонсований Президентом КНР Сі Цзіньпінем на Форумі "Одного поясу - одного шляху" в травні цього року.

Міжнародна виставка "China International Import Expo 2018" є одним з найбільш пріоритетних виставково-ярмаркових заходів для Китайської Народної Республіки. Очікується, що у заході приймуть участь компанії з понад 100 країн світу.

До участі у виставці запрошуються виробники товарів у наступних категоріях: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільний транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також компанії, які надають послуги у сферах: туризм, новітні технології, культура та освіта, проектування та дизайн, аутсорсинг.

Враховуючи викладене, а також те, що Мінекономрозвитку розглядається можливість участі України у міжнародній виставці "China International Import Expo      2018" з Національним павільйоном запрошуємо зацікавлені  підприємства розглянути питання щодо можливості участі у вказаній виставці, та надати Міністерству наступну інформацію:

1) Назва підприємства, яке готове взяти участь у вказаній виставці;

  1. Назва галузі, яку представляє підприємство;
  2. Щодо готовності зацікавленого підприємства покрити видатки на свою участь у виставці у повному обсязі або частково (у такому випадку орієнтувати який розмір фінансової допомоги потрібен від Державного бюджету/коштів технічної допомоги/організаторів виставки);
  3. Детальну інформацію про продукцію/послуги відповідного підприємства, а також перелік країн до яких експортують продукцію/послуги.

Контактна особа в Мінекономрозвитку: Іван Сидоренко, тел: 044 596 67 95; електронна пошта: isydorenko@me.gov.ua.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024