Підтримуємо український експорт
11.03.2024 16:33
title

Запущено інформаційну кампанію щодо підтримки українського експорту. Мета кампанії — привернути увагу до експортного потенціалу українських товарів та послуг. Також познайомити міжнародні компанії з Каталогом українських експортерів.

    Щоб сприяти виходу бізнесу на міжнародні ринки та збільшити обсяги експорту, Офіс розвитку підприємництва та експорту спільно з Дія.Бізнес за підтримки Мінцифри розпочали комунікаційну кампанію для іноземних споживачів.

    Каталог українських експортерів — це безоплатний онлайн-сервіс, створений для налагодження прямих бізнес-контактів між іноземними компаніями та українськими виробниками. Він доступний на порталі Дія.Бізнес та містить профілі понад 500 верифікованих українських компаній.

    Для українського бізнесу серед переваг розміщення в Каталозі:

    • Каталог використовує команда Офісу з розвитку підприємництва та експорту при організації та проведенні міжнародних торговельних заходів;
    • можливості для просування своїх товарів та послуг за кордоном;
    • іноземні компанії мають досвід використання аналогічних сервісів для пошуку бізнес-партнерів.

    Ознайомитися з вимогами та долучитися до Каталога можна за посиланням — https://export.gov.ua/exporters_catalog

    ІНШІ НОВИНИ
    За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
    Щодо кампанії до Дня охорони праці
    17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
    34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
    17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
    Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024