Засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва title

12 липня на території пивоварного заводу PJSC Carlsberg Ukraine за участі директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Володимира Костікова, заступника директора Департаменту – начальника управління промисловості, підприємництва та регуляторної політики Анатолія Багана відбулося засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва з питань роботи промислового комплексу міста Києва в умовах воєнного стану.

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі, що почала свою роботу в Україні у 1996 році. З року в рік компанія входить у ТОП – 25 найбільших платників податків та ТОП – 50 кращих роботодавців України. З 24 лютого Carlsberg Ukraine почала виробляти питну воду та доставила в регіони понад 4 млн. літрів води, а після трагедії на Каховській ГЕС щоденно виробляє та доставляє воду для потреб населення Південного регіону України, що зіштовхнулися з браком питної води.

На заході Заступник директора Департаменту – начальник управління промисловості, підприємництва та регуляторної політики Анатолій Баган презентував проєкт міської цільової Програми сприяння розвитку промисловості, підприємництва та споживчого ринку на 2024 – 2025 роки.

«Існує потреба у розробці нових стратегій повоєнного розвитку промисловості на рівні держави, міста та окремих підприємств зокрема. Тому Департаментом промисловості та розвитку підприємництва підготовлено проєкт нової міської цільової програми сприяння розвитку промисловості, підприємництва та споживчого ринку на 2024 – 2025 роки» - зазначив Анатолій Баган.

Під час засідання Президії Ради директорів було обговорено особливості роботи промислових підприємств та організацій міста Києва в умовах воєнного стану, функціонування Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану при УСПП, кластерну організацію діяльності Київських промислових підприємств, заходи з реабілітації  воїнів – захисників – працівників промислових підприємств міста Києва, а також порядку організації відпочинку дітей працівників промислових підприємств у столиці.

Крім офіційної частини керівництвом Київського пивоварного заводу була проведена екскурсія, зокрема представлена нова виробнича лінія  PJSC Carlsberg Ukraine, що є одним з найбільших інвестиційних проєктів 2023 року.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024