Засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва title

22 грудня 2023 року відбулося засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва .

Участь у засіданні взяли Анатолій Баган – заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, Анатолій Кінах – Президент УСПП, Олександра Антонюк – заступник директора з розвитку та інновацій КАУ, керівник інноваційного центру, Віталій Майстренко – Віце-президент КТПП.

На засіданні були розглянуті питання про міську цільову Програму сприяння розвитку промисловості, підприємництва та споживчого ринку  на 2024-2025 роки, перспективи відновлення промислового потенціалу України в умовах воєнного стану,  про науковий проєкт Academ city.

Про роботу Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва у 2023 році та плани на 2024 рік доповів голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва, генеральний директор ДП ВО «Київприлад» Олександр Осадчий.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024