Міжнародна будівельна виставка KyivBuild Ukraine title

З 14 по 16 лютого 2024 року в Міжнародному виставковому центрі у Києві проходила Міжнародна будівельна виставка KyivBuild Ukraine, в якій взяли участь виробники та постачальники будівельних матеріалів, спеціальної техніки та виробів інтер'єрного призначення, серед яких велика кількість столичних компаній.

 Також в рамках Міжнародної будівельної виставки були представлені:

- BASSEYN POOL & SPA - виставка новітнього обладнання для басейнів, аквапарків, лазень, саун і SPA,

- Cool Clima Kyiv - професійна кліматична виставка вентиляції, кондиціювання та теплових насосів. На виставці представлений весь спектр продукції, обладнання, технологій та послуг - від ідеї архітектора до реалізації об'єкта.

Серед відвідувачів заходів: забудовники, інвестори, девелопери, професійні майстри, проектанти, представники ОСББ, архітектори та дизайнери, підприємці та інші. 

Зазначені заходи – дієвий майданчик для налагодження міжнародної співпраці, яка сприятиме стимулюванню економічної активності вітчизняних промислових підприємств, підвищенню їх конкурентоспроможності та можливості виходу на міжнародні ринки.         


ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024