Бізнес-центр для України в Польщі title

 Проєкт «Бізнес-центр для України в Польщі» створено за співпраці Союзу підприємців та роботодавців Польщі та Фонду «Totalizator Sportowy». Оператор проєкту – Союз підприємців та роботодавців, провідна організація підприємців у Польщі.

Місія Бізнес-центру для України – підтримувати українські компанії, які на час війни переміщують свій бізнес до Польщі, планують розвивати діяльність на території ЄС або шукають партнерів у Польщі. Центр також надає підтримку польським компаніям, які шукають ділових партнерів з України.

Пропозиція Бізнес-центру для України спрямована на осіб та компанії з України і має на меті підтримувати український бізнес у започаткуванні та розвитку економічної діяльності на території Республіки Польща, а також налагоджувати нові зв’язки B2B з польськими компаніями. Підтримка націлена на компанії незалежно від їхнього розміру. Послуги Бізнес-центру абсолютно безкоштовні. Бізнес-центр для України пропонує обслуговування чотирма мовами: українською, польською, російською та англійською.

 

Послуги Бізнес-центру для України в Польщі

 

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024