Приватизація лабораторно-експериментального корпусу вул. Алма-Атинська, 8
27.10.2021 15:23
title

На приватизаційний аукціон виставлено об’єкт незавершеного будівництва – лабораторно-експериментальний корпус за адресою м. Київ, вул. Алма-Атинська, 8.

Об’єкт незавершеного будівництва розташований на території підприємства ВАТ «Київський завод експериментальних конструкцій», складається з 9-ти поверхової залізобетонної будівлі лабораторного корпусу та прибудованого до неї одноповерхового експериментального цеху. Земельна ділянка обмежена з трьох сторін внутрішньозаводськими дорогами, а з четвертої сторони будинком НДІ «Енергопроект». При цьому, торцева частина експериментального цеху з однієї сторони прилягає до фасаду будинку НДІ.

Доступ на будівельний майданчик передбачений через прохідну заводу по асфальтобетонній дорозі. Будівельний майданчик не огороджений та не охороняється, обмежений з трьох сторін внутрізаводськими дорогами.

Об’єкт знаходиться в Дніпровському районі м. Києва.

Детальніше про об’єкт

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024