Щодо розповсюдження рекламних матеріалів провокаційного характеру title

Аналіз наявної інформації свідчить, що російські та підконтрольні їм вітчизняні громадсько-політичні структури намагаються нарощувати зусилля у розширенні інформаційної експансії у вигідному для РФ ракурсі, посиленні впливу на суспільні настрої громадян України та проведенні пропагандистських кампаній, спрямованих на шкоду національній безпеці в інформаційній сфері.

Так, проросійськими громадськими та політичними об’єднаннями, а також структурами, підпорядкованими окремим ФПГ, проводяться інформаційно-пропагандистські акції, спрямовані на дискредитацію державної політики, громадсько-політичних діячів, представників політичних партій та кандидатів на місцевих виборах. Зокрема, з початку року на території лише столиці проведено 7 пропагандистських акцій, які можуть негативно вплинути на вільне та демократичне волевиявлення населення столичного регіону.

Наявна інформація свідчить про збільшення фактів підготовки та поширення матеріалів, які можливо міститимуть заклики до вчинення антиконституційних діянь, дискредитацію органів влади через підконтрольні мас-медіа, рекламні агентства та поліграфічні компанії, створюючи інформаційний привід для подальшої пропаганди серед громадськості. Вищезазначена робота проводиться практично на всій території держави, в першу чергу, у м. Києві та Київський області.

Враховуючи вищевикладене, просимо, в межах компетенції, розглянути питання щодо усунення передумов для можливого використання видавничо-поліграфічних підприємств столичного регіону з метою виготовлення та розповсюдження в подальшому друкованої продукції, яка пропагує повалення існуючого конституційного ладу, сепаратизму та інші антиконституційні гасла, а також агітаційної продукції, яка за своїм змістом спрямована на проведення провокаційних акцій у період виборчої кампанії до місцевих органів влади, запланованих на 25 жовтня 2020 року.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024