Відвідування фабрики «Folgore Milanо» title

13.10.2020 відбулась виїзна зустріч  заступника директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Багана А.О. з керівництвом підприємства  Folgore Milano.

Підприємство Folgore Milano - трикотажна фабрика, яка виробляє стильні в’язані светри, шарфи, шапки та рукавиці за італійською технологією.

Революційний трикотаж SHIMA SEIKI WHOLEGARMENT виробляється у вигляді єдиного цілого, безшовного та трьохмірного полотна, безпосередньо  на в’язальній  машині.

Цей  процес можливо описати  як  3D-принтер для текстилю.

За результатами зустрічі  встановлено, що підприємство Folgore Milano  відповідає всім критеріям, визначеним у Положенні про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві, затвердженому рішенням Київської міської ради від 21.09.2017 № 46/3053 (зі змінами та доповненнями).

Підприємству  Folgore Milano   запропоновано взяти участь у Програмі фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві.

 

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024