Відвідування ТОВ «Компанія Май Україна» title

30.09.2020 відбулась зустріч заступника директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Багана Анатолія Олександровича з фінансовим директором ТОВ «Компанія Май Україна» Ольгою Сильчиною та директором з виробництва Ігорем Бондарем.

ТОВ «Компанія Май Україна» працює на українському ринку чаю більш 20 років. Компанія пройшла шлях від невеликої філії до розвиненої компанії європейського рівня, заслуживши авторитет на ринку і визнання споживачів. Сьогодні «Компанія Май Україна» входить до п'ятірки лідерів серед компаній в галузі чаю. «Май Україна» - маркетингово-орієнтована інноваційна компанія, що успішно розвивається на ринку. Продукція «Компанії Май Україна» представлена чайними брендами «Травневий», «Лисма», «Curtis» і «Richard», які неодноразово були удостоєні вищих нагород на міжнародних конкурсах, а також кавовим брендом «Coffesso», який був визнаний кращим на сліпих тестуваннях серед споживачів.

За результатами зустрічі  встановлено, що ТОВ «Компанія Май Україна» відповідає всім критеріям, визначеним в Положенні про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві, затвердженому рішенням Київської міської ради від 21.09.2017 № 46/3053 (у редакції рішення Київської міської ради від 12.11.2019 № 60/7633).

Компанії «Май Україна» запропоновано взяти участь у Програмі фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024