Спільне засідання Президії Ради директорів та Української спілки промисловців та підприємців title

25 вересня 2020 року в залі засідань Київської міської державної адміністрації  відбулося спільне засідання Президії Ради директорів  підприємств, установ та організацій міста Києва та Української спілки промисловців та підприємців  за участі заступника голови Київської міської державної адміністрації  Харченка О.В.

Засідання було присвячене розгляду питань стану роботи промислового комплексу м. Києва та реалізації комплексу заходів щодо  його покращення.

На початку роботи засідання заступник голови Київської міської державної адміністрації  Харченко О.В. привітав присутніх з початком спільної роботи щодо відродження промисловості м. Києва, висловив свої наміри стосовно підтримки позитивних ініціатив промисловців та визначив основні напрямки діяльності місцевої влади стосовно підтримки промисловості та підприємництва на сьогоднішній день та найближчу перспективу.

Про необхідність тісного співробітництва органів місцевої влади та громадських об’єднань у вирішенні проблемних питань економіки міста у своїй промові сказав Президент УСПП Кінах А.К. Він також проінформував присутніх про здійснені Верховною Радою України та Урядом України  кроки по створенню центрального органу влади – Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України, затвердження положення про вказане міністерство  та введення в штатні структури обласних та місцевих державних адміністрацій посади профільного заступника голови з питань промисловості.

З інформацією про роботу над “промисловим безвізом” та  оновлення Угоди про асоціацію з ЄС в рамках Плану пріоритетних дій Уряду України виступив голова Ради “Асоціації експортерів та імпортерів “ЗЕД” Свистіль С.О.

Запровадження   місцевою владою практичних кроків по підтримці бізнесу в м. Києві  було темою виступу Голови Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва, Генерального директора ДП ВО “Київприлад” Осадчого О.В.

З питань порядку денного засідання також виступили: Віце-президент УСПП Зімін С.Г., Віце-президент Київської торгово-промислової палати Коляденко В.А. та Генеральний директор ТОВ “Міжнародний виставковий центр” Ткаченко А.В.

На завершення засідання заступник голови Київської міської державної адміністрації Харченко О.В., проаналізувавши надані пропозиції виступаючих, окреслив основні спільні завдання місцевих органів виконавчої влади та громадських організацій щодо відродження роботи промислового сектору економіки м. Києва та висловив сподівання щодо позитивних результатів подальшої співпраці з Радою директорів підприємств, установ та організацій м. Києва.

Протокол засідання

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024