Відвідування ДАХК «Артем» title

9 липня 2020 року заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва – начальник управління промисловості, підприємництва та регуляторної політики Анатолій Баган відвідав промислове підприємство - Державну акціонерну холдингову компанію «Артем».

ДАХК «Артем» розташована у Шевченківському  районі м. Києва за адресою: вул. Мельникова, 2/10. Вид промислової діяльності: виробництво машин і устаткування. Вид економічної діяльності за КВЕД – 2010 – 25.40: виробництво зброї та боєприпасів. Орган державного управління за КОДУ (підпорядкованість) – Державний концерн «Укроборонпром». Рік заснування підприємства - 1892 (з 1996 р. - ДАХК «Артем»).

ДАХК «Артем» є одним з провідних підприємств оборонного комплексу України з понад 120-річною історією, основним напрямком діяльності якої є серійне виробництво зразків військової техніки (авіаційних керованих ракет різних модифікацій), розробка та підготовка серійного виробництва нових видів військової техніки та озброєння, виготовлення авіаційної продукції для оснащення літаків та гелікоптері різних типів.

Система менеджменту якості компанії сертифікована за міжнародними стандартами І8О-9001, аерокосмічним та військовим стандартами   ЕN/АS - 9100, АQАР - 2110 міжнародною  сертифікаційною  організацією  «Бюро Верітас Кволіті Інтернешнл».

Виробничо-технічний потенціал підприємства дозволяє організувати повний цикл виготовлення продукції від заготівельного виробництва до зборки й монтажу виробів спеціального й промислово-цивільного застосування із проведенням випробувань, передбачених стандартами на відповідний виріб.

Підприємство має у своєму розпорядженні власне інструментальне виробництво з можливістю автоматизованого проектування й виготовлення оснащення. На підприємстві задіяні основні технології машинобудівного виробництва, ряд з яких є унікальними, що дає реальну можливість без значних капіталовкладень освоїти виробництво високотехнологічної наукомісткої продукції для споживання на зовнішньому й внутрішньому ринку.

Президент компанії  Володимир Зімін ознайомив Анатолія Багана з новітніми розробками спеціальної продукції, які запроваджені останнім часом на підприємстві, показав нові виробничі ділянки по виготовленню спеціальної продукції.

Під час зустрічі були обговорені перспективи розвитку підприємства, визначений перелік продукції, яка виготовляється підприємством та може бути використана у міському господарстві.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024