Громадська Організація «Австралійсько-Українська Ініціатива» (далі – «АУІ» та промоційна компанія «Еtalon Studio International Projects» (далі – «ESIP») запрошує до взаємодії у напрямку розширення міжнародного партнерства title

До уваги керівників підприємств, установ та організацій!

 

Громадська Організація «Австралійсько-Українська Ініціатива» (далі – «АУІ» та промоційна компанія «Еtalon Studio International Projects» (далі – «ESIP») запрошує до взаємодії у напрямку розширення міжнародного партнерства, реалізації експортного потенціалу, збільшення професійних обмінів, вивчення світового досвіду для запровадження передових технологій.

Для активізації інтеграційних процесів, «АУІ» та «ESIP» оперують Міжнародною Коопераційною Платформою «Нові Ринки», у тісній співдружності із широким колом іноземних державних інституцій, комерційних установ, галузевих та професійних об'єднань.

Протягом 15 років цей механізм успішно діє у 33 країнах на п'яти континентах, за участю і на замовлення майже 500 іноземних організацій і компаній, створює нові можливості для багатьох видів діяльності та відкриває ринки для різних галузей економіки.

Програмою Просування «Нові Ринки» на 2019-2020 роки заплановано охопити промоційними інструментами цільові аудиторії та провести тематичні заходи в Австралії, Індії, Швейцарії, США, КНР, Бразилії, Франції, Норвегії, Аргентині, Японії тощо.

Сьогодні компанія пропонує налагодження дієвої міжрегіональної інтеграції з Австралією. Започаткування партнерських відносин з окремими австралійськими адміністративними одиницями, реалізація спільних проектів з однією з найвіддаленіших, але дружніх до України країн світу.

Громадська Організація «Австралійсько-Українська Ініціатива» запрошує київські підприємства у 2-й половині листопада 2019 року здійснити офіційну поїздку до Австралії під час якої відвідати відповідні установи і підприємства в Мельбурні, Канберрі, Сіднеї.

 

Зацікавлених у презентації свого підприємства просимо підтвердити участь листом з визначеними, зручними для Вас датами та окресленням кола питань, які можуть цікавити підприємства під час візиту до Австралії.

 

За більш детальною інформацією звертатися:

04112, Київ, Україна

4-6, С. Руданського, офіс 45

Тел.: +380(50) 383 05 33

      +380(44) 455 68 88

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024