Спільне засідання Президії Ради директорів, Українського союзу промисловців і підприємців та Інституту технічної теплофізики title

18 квітня 2019 року  відбулося спільне засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва, Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) та Інституту технічної теплофізики НАН України із залученням відповідних фахівців організацій зі спеціальним статусом, керівників промислових підприємств, установ та організацій столиці України.

В роботі засідання  прийняли участь директор  Департаменту промисловості та розвитку підприємства Фіоктістов В.В., перший віце-президент НАН України Наумовець А.Г., президент Українського союзу промисловців та підприємців Кінах А.К., віце-президент Українського союзу промисловців та підприємців Зімін С.Г.

На початку роботи директор Інституту Снєжкін Ю.Ф. та наукові працівники інституту ознайомили присутніх з експозиціями наукових розробок закладу та доповіли можливості  їх  запровадження на промислових підприємствах м. Києва і практичного використання у міському господарстві столиці України.

Велику зацікавленість присутніх викликало ознайомлення з новими моделями котлів газових водогрійних з утилізаторами теплоти вихідних газів для житлових, виробничих та адміністративних споруд у замкнених системах теплопостачання.

Члени Президії Ради директорів та запрошені ознайомились із новинками приладобудування – автоматичним приладом контролю якості рідкого палива та нафтопродуктів, автоматичним аналізатором якості порошків (зокрема білості борошна), прибором контролю та керування процесу спалювання палива в котлоагрегатах та іншими.

У промові до присутніх президент УСПП Кінах А.К. звернув увагу на необхідності відродження промисловості, як реального сектору економіки держави, закликав до впровадження заходів підтримки місцевого виробника.

Перший віце-президент НАН України Наумовець А.Г. у вітальній промові звернув увагу на необхідності поновлення зв’язків закладів науки міста та промисловими підприємствами з метою запровадження новітніх розробок на підприємствах та практичного використання у міському господарстві столиці України.

З інформацією щодо системи роботи по стимулюванню розвитку секторів та галузей реальної економіки міста, зокрема малого та середнього підприємництва, промисловості, споживчого ринку. виступив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Фіоктістов В.В. Особисто він звернув увагу на необхідність активізації діяльності Ради директорів за напрямками, які стосуються промислового комплексу міста, з депутатським корпусом Київської міської ради та структурними підрозділами Київської міської державної адміністрації.

На спільному засіданні також були підведені підсумки роботи промислового комплексу м. Києва за 2018 рік.

Голова наглядової ради Українського інституту корпоративного управління Окунєв О.Й. проінформував присутніх про зміни законодавства щодо діяльності органів управління акціонерних товариств та захисту прав акціонерів.

В  обговоренні  питань  порядку     денного    засідання   прийняли участь  Зімін С.Г., Майко В.І., Михайлова Р.В. та ряд інших керівників промислових підприємств м. Києва.

На завершення Голова   Ради    директорів    підприємств,  установ  та   організацій м. Києва Осадчий О.В.   зупинився на основних напрямах роботи Ради директорів у 2019 році та підвів підсумки проведеного спільного засідання.  Він висловив сподівання щодо позитивних результатів подальшої співпраці наукових установ  з місцевими  органами виконавчої влади, Радою директорів міста Києва  в питаннях стабілізації роботи промислового комплексу міста Києва.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024