Щодо необхідності складських приміщень для демонтованих рекламних засобів title

Шановні керівники промислових підприємств, установ та організацій!

 

Сьогодні, на зберіганні в КП «Київреклама» знаходиться майже 17 тисяч демонтованих рекламних засобів, які розміщується на 9 888,7 квадратних метрів складських приміщень та майданчиків. Орендна плата за майданчики для зберігання рекламних конструкцій та відстою спецтехніки, а також складських приміщень з приміщеннями для демонтажних бригад у 2019 році складатимуть 5,8 млн. грн.

Збільшення обсягів демонтажу та низький рівень повернень демонтованих рекламних конструкцій призводить до їх стрімкого накопичення.

Для належного виконання КП «Київреклама» покладених на нього завдань необхідне складське приміщення з наступними характеристиками:

- ангар для зберігання рекламних конструкцій площею від 2000 до 3500м2;

- прилегла територія від 0,5 до 1 га;

- приміщення для облаштування роздягальні площею – 50м2;  

- приміщення для облаштування кімнати чергового складу - 25м2;

- наявність туалетної та душової кімнати;

- можливість цілодобового доступу працівників, заїзду та стоянки  великогабаритної техніки на території складу.

 

Враховуючи вказане керівництво КП «Київреклама» звертається до суб’єктів господарювання м. Києва з проханням сприяти у вирішенні питання передачі КП «Київреклама» на праві господарського відання чи оренди будь-якої території (будівлі чи споруди), які не використовуються балансоутримувачем та мають вказані вище характеристики.

 

 

Олександр Смирнов

Оксана Похода 481 47 18

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024