Засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва title

22 грудня 2023 року відбулося засідання Президії Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва .

Участь у засіданні взяли Анатолій Баган – заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, Анатолій Кінах – Президент УСПП, Олександра Антонюк – заступник директора з розвитку та інновацій КАУ, керівник інноваційного центру, Віталій Майстренко – Віце-президент КТПП.

На засіданні були розглянуті питання про міську цільову Програму сприяння розвитку промисловості, підприємництва та споживчого ринку  на 2024-2025 роки, перспективи відновлення промислового потенціалу України в умовах воєнного стану,  про науковий проєкт Academ city.

Про роботу Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва у 2023 році та плани на 2024 рік доповів голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва, генеральний директор ДП ВО «Київприлад» Олександр Осадчий.

ІНШІ НОВИНИ
Відзначення Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років
XXII Міжнародний промисловий форум - 2024
У період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024