17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP title

17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP.

Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки (International Forum Food Industry and Packaging, IFFIP) - головна подія пакувальної та харчової промисловості України, є зв'язуючою ланкою між постачальниками та виробниками обладнання, упаковки та переробних і виробничих компаній, які її потребують. IFFIP представляє самостійні галузеві виставки: «Пак Експо», «ПродЕкспо», «ПродТехМаш» та «Хлібопекарська та кондитерська промисловість».

Актуальність тематики обумовлена потребою в стрімкому розвитку виробництва продуктів харчування, покращенню їх якості та збереження завдяки упаковці.

Всього у Форумі взяли участь 72 компанії, серед яких 38 столичних компаній та виробників.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024