
ВИРОБИ МАКАРОННІ, ЛОКШИНА ТА ВИРОБИ БОРОШНЯНІ ПОДІБНІ

ІОЛАКТОН ЗІ СТЕВІЄЮ, 2,5% ЖИРУ

ГОТОВІ СТРАВИ

МОЛОКО ПАСТЕРИЗОВАНЕ, 3,2% ЖИРУ

НАШ КИЇВ СОЛОДКЕ

CИР КИСЛОМОЛОЧНИЙ, 9% ЖИРУ

ПЕЧИВО СОЛОДКЕ, ВКЛЮЧАЮЧИ ЛИСТКОВЕ, КРІМ ЧАСТКОВО ЧИ ПОВНІСТЮ ПОКРИТОГО ШОКОЛАДОМ АБО ІНШИМИ СУМІШАМИ, ЩО МІСТЯТЬ КАКАО

КРЕМ-ДЕСЕРТ МОЛОЧНИЙ 2,5% ЖИРУ

ВОДИ, ВКЛЮЧАЮЧИ МІНЕРАЛЬНІ Й ГАЗОВАНІ З ДОДАННЯМ ЦУКРУ І РЕЧОВИН ПІДСОЛОЖУВАЛЬНИХ ЧИ АРОМАТИЗУЮЧИХ ІНШИХ, ТОБТО НАПОЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНІ ТИПУ ЛИМОНАДУ, ОРАНЖАДУ

ХАРЧОВА ХІМІЯ
|
|
| |