Інформація щодо премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України - міста-героя Києва
22.02.2017 17:29

Інформуємо, що у 2016 році засновано премію Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України - міста-героя Києва. Щорічно до Дня молоді буде присуджуватися 100 премій розміром 3000 грн. кожна громадянам України віком від 14 до 35 років, місце проживання яких зареєстровано у місті Києві.

Премія присуджується за видатні досягнення молоді у розбудові столиці України - міста-героя Києва, здійснені у календарному році, що передує її присудженню (при цьому можуть також враховуватися досягнення претендента за попередні роки) за однією із номінацій:

наукові досягнення - робота в науковій сфері, проведення досліджень, наявність публікацій, доповідей, тез виступів, патентів, винаходів тощо, рівень визнання досягнень;

творчі досягнення - здобуття звання переможця (лауреата, дипломанта) на міських, всеукраїнських, міжнародних конкурсах, олімпіадах, інших культурно-мистецьких змаганнях;

значний авторський доробок у сфері мистецтва, літератури, музики, народної творчості, архітектури, популяризації традиційної культури українського народу;

внесок у розвиток молодіжного руху - активна робота в напрямку реалізації молодіжної політики, робота з громадськими організаціями, волонтерська діяльність, реалізація соціальних проектів, що спрямовані на популяризацію здорового способу життя та розвитку спорту, патріотичне виховання молоді, працевлаштування, розвиток інтелектуального потенціалу, екологічної свідомості молоді тощо.

Документи подаються до конкурсної комісії, що формується Департаментом освіти і науки, молоді та спорту щорічно до 01 березня. З текстом Положення про зазначену премію можна ознайомитися на сайті управління молоді та спорту www.sms.gov.ua (розділ «Молодь», підрозділ «Підтримка обдарованої молоді»). Телефон для довідок: (044) 483 35 82. 

ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024