Авторизація користувача

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КИЇВХЛІБ"


Код ЄДРПОУ: 00381574
Скорочена назва: ПАТ "КИЇВХЛІБ"

Район: ПОДІЛЬСЬКИЙ
Юридична адреса: Межигірська вулиця, 83
Фактична адреса: 04080, М. КИЇВ, ВУЛ. МЕЖИГІРСЬКА, 83

Телефон: (044) 277-70-31
Факс: (044) 277-70-31
Веб-сайт: http://kyivhlib.com.ua
E-mail: lnechiporenko@khleb.com.ua

Керівник: Голова правління ЧЕРЕДА ВОЛОДИМИР ВІКТОРОВИЧ
Тел.: (044) 277-70-31

Головний інженер: КРИЖАНОВСЬКИЙ АНАТОЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ
Тел.: (044) 277-70-31

Головний бухгалтер: Ромаданова Інна Михайлівна
Тел.: (044) 277-70-31

Вид промислової діяльності: Виробництво харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів

Види економічної діяльності за КВЕД - 2010: 10.71 Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання
33.20 Установлення та монтаж машин і устатковання

Форма власності: Приватна власність
Організаційно-правова форма господарювання за КОПФГ: Відкрите акціонерне товариство
Орган державного управління за КОДУ (підпорядкованість): Самоврядні підприємства та організації

Рік заснування: 1930

ПАТ «Київхліб» – сучасний представник хлібопекарної галузі України. Підприємства компанії оснащені високотехнологічним обладнанням для виробництва хліба і булочних виробів на будь-який смак. Секрет смачного та корисного продукту полягає у злагодженій роботі багатьох фахівців, які відмінно управляються з технікою і професійно виконують свою ділянку роботи.
x
ЗнайтиОчистити
НАПІВФАБРИКАТ З ПРЯНОЩАМИ ДЛЯ ПІЦИ
Булочний виріб з пшеничного борошна довгастої форми.Маса нетто: 0,3 кг (2 шт. по 0,15 кг).Строк реалізації - 48 годин.

ХЛІБ ПШЕНИЧНИЙ
Пшеничний хліб овальної форми. Маса нетто: 0,65 кг.Строк придатності упакованого виробу - 48 годин.Строк придатності неупакованого виробу - 24 години.

БУЛОЧКИ МАЛЯТКО
Здобний булочний виріб з пшеничного борошна.Маса нетто 0,45 кг (9 шт. по 0,05 кг); 0,25 кг (5 шт. по 0,05 кг).Строк реалізації - 72 години.

ХЛІБ КИЇВСЬКИЙ ЗАВАРНИЙ
Заварний житній хліб з додаванням солоду та кмину. Маса нетто: 0,9 кг; 0,5 кг.Строк придатності упакованого виробу - 72 години.Строк придатності неупакованого виробу - 36 годин.

РІЖОК З ПОВИДЛОМ
Здобний виріб з начинкою з яблучного повидла, оздоблений цукровою пудрою. Маса нетто: 0,25 кг.Строк реалізації - 48 годин.

КЕКС "НАСОЛОДА"
Дріжджовий кекс з родзинками, просочений сиропом та оздоблений цукровою помадкою.Маса нетто: 0,15 кг.Строк реалізації - 2 доби.

СУХАРІ, СУШКИ, ГРІНКИ Й АНАЛОГІЧНІ СМАЖЕНІ ВИРОБИ


ПЕЧИВО СОЛОДКЕ, ВКЛЮЧАЮЧИ ЛИСТКОВЕ, КРІМ ЧАСТКОВО ЧИ ПОВНІСТЮ ПОКРИТОГО ШОКОЛАДОМ АБО ІНШИМИ СУМІШАМИ, ЩО МІСТЯТЬ КАКАО


ПРЯНИКИ ТА ВИРОБИ АНАЛОГІЧНІ


x
ЗнайтиОчистити
Назва продукції 
Додаткова інформація 
Дата останнього коригування 
СвернутьПропозиція
 СвернутьВиробництво харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів
  Свернуть10.61.24 Суміші для виготовлення хлібобулочних виробів
   Напівфабрикат з прянощами для піциБулочний виріб з пшеничного борошна довгастої форми.Маса нетто: 0,3 кг (2 шт. по 0,15 кг).Строк реалізації - 48 годин. 10.08.2017
  Свернуть10.71.11 Хліб та вироби хлібобулочні, нетривалого зберігання
   Булочки маляткоЗдобний булочний виріб з пшеничного борошна.Маса нетто 0,45 кг (9 шт. по 0,05 кг); 0,25 кг (5 шт. по 0,05 кг).Строк реалізації - 72 години. 10.08.2017
   Хліб пшеничнийПшеничний хліб овальної форми. Маса нетто: 0,65 кг.Строк придатності упакованого виробу - 48 годин.Строк придатності неупакованого виробу - 24 години. 10.08.2017
   Хліб київський заварнийЗаварний житній хліб з додаванням солоду та кмину. Маса нетто: 0,9 кг; 0,5 кг.Строк придатності упакованого виробу - 72 години.Строк придатності неупакованого виробу - 36 годин. 10.08.2017
   Ріжок з повидломЗдобний виріб з начинкою з яблучного повидла, оздоблений цукровою пудрою. Маса нетто: 0,25 кг.Строк реалізації - 48 годин. 10.08.2017
  Свернуть10.71.12 Вироби борошняні кондитерські, торти та тістечка, нетривалого зберігання
   Кекс "Насолода"Дріжджовий кекс з родзинками, просочений сиропом та оздоблений цукровою помадкою.Маса нетто: 0,15 кг.Строк реалізації - 2 доби. 10.08.2017
x
ЗнайтиОчистити
Назва технологічного процесу/обладнання По возрастанию
Дата останнього коригування 
  
Немає даних для відображення...
x
ЗнайтиОчистити
Назва 
Стислий опис 
Фактори, що стримують створення власного виробництва 
Порівняння з аналогами, що імпортуються 
   
Немає даних для відображення...
Нет данных для отображения

ІС «ПРОМИСЛОВІСТЬ І НАУКА КИЄВА» © 2017 КНДУ «НДІРоМ»