Версія для друку

ІНСТИТУТ ФІЗИКИ НАПІВПРОВІДНИКІВ ІМЕНІ В.Є.ЛАШКАРЬОВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ НАУК УКРАЇНИ




Код ЄДРПОУ: 05416952
Скорочена назва: ІФН ім.В.Є.Лашкарьова НАН України

Район: ПЕЧЕРСЬКИЙ
Юридична адреса: Науки проспект, 41
Фактична адреса: 03028, м. Київ, Науки проспект, буд. 41

Телефон: (044) 525-40-20
Факс: 044-525-83-42
Веб-сайт: http://www.isp.kiev.ua
E-mail: [email protected]

Керівник: Директор Бєляєв Олександр Євгенович
Тел.: (044) 525-24-47

Вчений секретар: Томашик Василь Миколайович
Тел.: (044) 525-22-01

Головний бухгалтер: Зубань Олена Іванівна
Тел.: (044) 525-96-50

Сектор науки: Академічний

Види економічної діяльності за КВЕД - 2010: 74.90 Інша професійна, наукова та технічна діяльність, н.в.і.у.
72.19 Дослідження й експериментальні розробки у сфері інших природничих і технічних наук
Види науково-технічної діяльності за КВНТД: I.1 01 Дослідження та розробки в галузі фізико-математичних наук
I.1 01.04 Фізика

Форма власності: Державна власність
Організаційно-правова форма господарювання за КОПФГ: Державна організація (установа, заклад)
Орган державного управління за КОДУ (підпорядкованість): Національна академія наук України

Рік заснування: 1960

Інститут фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова НАН України проводить фундаментальні і прикладні дослідження та займається створенням розробок в області оптики і фотоелектроніки напівпровідників, оптоелектроніки і напівпровідникового матеріалознавства
Мультисенсор «ІСПТ-3»

2015 рік

Експрес-аналіз біохімічного складу водних розчинів та розпізнавання окремих хімічних речовин, в тому числі для екологічного моніторингу, контролю якості продуктів харчування, для діагностики в медицині. Робота приладу заснована на потенціометричному дослідженні одночасно цілого ряду іоночутливих мембран, поєднаних з поверхнями твердотільних перетворювачів та формуванні багатовимірного сигналу відгуку від досліджуваної речовини за принципом «електронного язика». Області застосування: • екологічний моніторинг навколишнього середовища; • молекулярне розпізнавання у приладах типу «штучний язик»; • виявлення токсичних речовин у воді та продуктах харчування.
Спектрометр на поверхневому плазмонному резонансі “ПЛАЗМОН СПР-8”

2015 рік

Прилад призначений для визначення оптичних властивостей нанорозмірних діелектричних структур та змін цих властивостей, обумовлених біомолекулярними взаємодіями при зміні хімічного складу середовища.
Інтелектуальні світлодіодні освітлювальні системи

2015 рік

Забезпечують автоматичну зміну спектрального складу та потужності випромінення в залежності від зовнішніх факторів
Мобільні сонячні електростанції для використання в польових умовах

2016 рік

Мобільні сонячні електростанції, які дають можливість живлення або зарядки широкого спектру малопотужної апаратури (радіостанцій, мобільних телефонів, тепловізорів, планшетів, GPS - навігаторів), в екстремальних (бойових) умовах навіть при низькій освітленості, що є перевагою в порівнянні з рядом пропонованих на ринку зарядних пристроїв. Мобільна сонячна електростанція являє собою надійну, ефективну, компактну, складану, герметичну конструкцію, пристосовану для перенесення, яку можуть використовувати військовослужбовці, співробітники МВС, МНС, які не завжди можуть скористатися централізованим енергопостачанням. У модуль вмонтовано акумуляторні батареї, які забезпечують живлення або зарядку малопотужної апаратури навіть при низькій освітленості або вночі, а лицева поверхня захищена гартованим склом. Технічні характеристики сонячної електростанції: - робоча напруга 12 В - вихідна потужність (АМ1,5) 10-40 Вт - ємність акумуляторів 2-6 А.год - габаритні розміри в робочому стані 530х460х36 мм
Мобільна комбінована фотоелектрична/вітрова електростанція для автономного живлення електронної апаратури

2018 рік

Розроблено мобільну комбіновану фотоелектричну/вітрову електростанцію, яка складається з вітрогенераторної та сонячної електростанцій і призначена для живлення/зарядки сучасної електронної апаратури в польових умовах. Фотоелектрична/вітрова електростанція являє собою компактну конструкцію, пристосовану для перенесення, яку можуть використовувати військовослужбовці, співробітники МВС, МНС та інші.
Прилад для біохімічного аналізу водних та фізіологічних розчинів “МЕС-5”

2016 рік

Прилад призначений для екологічного моніторингу визначення токсичності розчинів та селективного визначення токсичних речовин, таких як формальдегід, гіпохлорид, хлор - та фосфорорганічні пестициди, карбаматні гербіциди, іони важких металів, поверхнево-активні речовини; для контролю якості продуктів харчування: визначення природних шкідливих речовин (стероїдних глікоалкалоїдів) у продуктах харчування (овочах, фруктах); для діагностики в медицині: експрес- визначення основних метаболітів людини (глюкози, сечовини, креатиніну) в біологічних рідинах (кров, сироватка чи плазма крові, сеча).
Немає даних для відображення

Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024