Всеукраїнська Насосна Конференція

20-21 квітня 2017 року відбудеться Всеукраїнська Насосна Конференція, організатором якої є Компанія «ЕНЕРГІЯ ВОДИ».

Вперше цей захід проведено у минулому році 10-11 березня 2016 року, за підтримки Київської Торгово-Промислової Палати. Наразі готується Друга Всеукраїнська Насосна Конференція, головною темою якої є «Інвестиції у галузь» - мається на увазі уся промислова галузь. Тема була вибрана не випадково, а за запитами, які отримані від багатьох учасників промислового ринку.

Загальний концепт залишається сталим, тобто 2 дні, протягом яких будуть розкриті питання інвестування з точки зору промисловців, інвесторів, та ін. Але цього року додано виставкову зону - тобто більший майданчик для експонентів, що успішно реалізували інвестиційні проекти, або хочуть це зробити.

Місцем проведення був обраний КВЦ «Парковий», за адресою: м. Київ, Паркова дорога, 16. Вартість участі у Конференції для учасників - 3500 грн.(ціна попередня, та може переглядатися).

До участі у Конференції запрошуються промислові та виробничі підприємства, підприємства та організації сектору АПК, представники будівельної галузі, державні установи сектору ЖКГ, організації, що мали досвід з інвестування та ін. Крім того, до участі у Конференції залучатимуться представники інвестиційних організацій, та іноземні учасники.

Всеукраїнська Насосна Конференція - це захід, який має за мету донести усім учасникам промислового, будівельного та аграрного ринку дані, щодо сучасного стану промисловості, галузі водопостачання та ін., а також про підтримку, яку вони можуть отримати з боку компетентних органів. За усіма організаційними питаннями та пропозиціями, звертатись до керівника департаменту розвитку - Березюк Іви, за тел: 093 592 44 17, еmail: [email protected] 

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024