Засідання Президії ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва 16.02.2017
17.02.2017 14:02

16 лютого 2017 року на промисловому підприємстві ПрАТ «Новий друк» за адресою: провулок ГнатаХаткевича, 3Б відбулося засідання Президії ради директорів підприємств, установ та організацій м.Києва.

В роботі засідання прийняли участь президент Українського союзу промисловців і підприємців Кінах Анатолій Кирилович,заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємства – начальник управління промисловості та інноваційної політики Баган Анатолій Олександрович,депутат Київської міської ради Левін Володимир Ілліч, керівний склад районних в місті Києві державних адміністрацій.

Перед початком засідання відбулося ознайомлення присутніх з виробничими процесами ПрАТ «Новий друк». Генеральний директор підприємства Клименко Володимир Михайлович ознайомив керівників підприємств з новими зразками обладнання, яке встановлене та експлуатується у виробничих приміщеннях заводу.

Про роботу Національного комітету з промислового розвитку України щодо вирішення проблем вітчизняної промисловості та створення передумов для вироблення конкурентного національного продукту присутніх проінформував президент Українського союзу промисловців і підприємців Кінах. А.К.

З інформацією про підсумки роботи промислового комплексу міста Києва за 2016 року та реалізацію комплексу заходів щодо стабілізації реального сектору економіки міста виступив Баган А.О.

Про хід виконання територіальної угоди між виконавчим органом Київської ради (Київською міською державною адміністрацією), Спільним представницьким органом роботодавців м. Києва та Об’єднанням профспілок, організацій профспілок у м. Києві “Київська міська рада профспілок” у 2016 році доповів президент Київської міської асоціації промисловості, будівництва транспорту та зв’язку Асоціації «Київ»Майко В.І.

Питання, щодо зменшення податкового навантаження в частині зменшення плати за землю промисловими підприємствами були обговорені присутніми з депутатом Київської міської ради Левіним В.І.

Відповідно до порядку денного засідання,голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м.Києва Осадчий О.В. доповів директорському корпусу про план роботи Ради директорів підприємств, установ та організацій на 2017 рік.

Також, керівник підприємства ПАТ «Чинбар»Ліщук В. І. проінформував присутніх про створення кластеру легкої промисловості та розробку проекту Міської програми виробництва продукції легкої промисловості підприємствами міста Києва для міського господарства на 2017-2019 роки.

Голова Ради директорів підприємств, установ та організацій м.Києва Осадчий О.В. підвів підсумки проведеної зустрічі та висловив сподівання щодо позитивних результатів подальшої співпраці Ради директорів м.Києва, центральних органів виконавчої влади та суспільних організацій в питаннях стабілізації роботи промислового комплексу міста Києва.

Джерело


ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024