Відвідування приватного акціонерного товариства ПАТ «Фанплит»
02.11.2016 12:54

31 жовтня 2016 року заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва – начальник управління промисловості та інноваційної політики  Баган А.О. у складі делегації, до якої входили керівники Київської ТПП та Дніпровської районної в м.Києві державної адміністрації, відвідав промислове підприємство м. Києва - ПАТ «Фанплит», яке розташоване в місті м.Київі по  вул. Фанерна, 1, Дніпровського району міста Києва.

Відвідування підприємства було присвячене  урочистому відвантаженню 1-ї партії продукції підприємства – плит MDF (600 куб.м фанери) до Ісламської Республіки Іран.

Комбінат ПАТ «Фанплит» спеціалізується на випуску фанери, плит ДВП (MDF) та меблів. Сьогодні на комбінаті працює біля сотні трудових династій. ПАТ «Фанплит» успішно експортує свою продукцію до 30 країн світу.

Під час урочистого заходу, у своїй промові  Баган А.О. відмітив важливість зазначеної події, як показника поступового входження промислових підприємств міста Києва у глобальну економіку світу.

До цієї події підприємство і її керівник – голова правління – генеральний директор Горбатюк П.М. наближалися майже 4 роки, які були присвячені виконанню вимог держави-імпортера до технічних характеристик  продукції та її відповідності міжнародним стандартам якості.

Цьому передували довготривалі переговори з представниками посольства Ісламської Республіки Іран та інша технічна допомога, яка надавалась підприємству з боку Київської торгово-промислової палати та Київської міської державної адміністрації.

ПАТ «Фанплит» за підсумками 2014 року став переможцем конкурсу «Кращий експортер року» в номінації «Кращий експортер року серед середніх підприємств міста Києва в галузі «Виготовлення виробів з деревини, виробництво паперу та поліграфічної діяльності».

У 2015 році підприємство нагороджене дипломом Київської міської державної адміністрації за перемогу в конкурсі «Столичний стандарт якості».

«Підписаний контракт та виконання його першого етапу - дуже знакова подія. Це не тільки надходження до бюджету, але й зайнятість населення. Такі підприємства, як ПАТ «Фанпліт», підтримуються владою з точки зору розширення ринків збуту продукції, завантаження виробничих потужностей.  23 листопада буде відбуватися Інвестиційний форум і «Фанплит» також братиме в ньому участь, як приклад  вдалого використання інвестицій»  - підкреслив заступник директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва, начальник управління промисловості та інноваційної політики  Баган Анатолій Олександрович.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024