Експо-конгрес "Бізнес для Розумних Міст" title

У Києві відбудеться Експо-конгрес "Бізнес для Розумних Міст"!

З 29 до 31 січня на головній арені країни НСК "Олімпійський" відбудеться Експо-конгрес "Бізнес для Розумних Міст".

"Бізнес для Розумних Міст" - це глобальний захід, який має на меті зібрати лідерів регіону для вирішення проблемних питань у містах та пошуку найкращих партнерів для реалізації проектів і надання послуг.

Перший день Конгресу буде присвячений участі бізнесу в трансформації міст. Мери та представники міст, урядів та приватних компаній презентують свої успішні історії участі бізнесу в трансформації міст, проінформують про те, як вони досягли реальних партнерських відносин між бізнесом та публічною владою.

День другий - Розумні міста Регіону: досвід та виклики. Основна тема, що підлягає обговоренню на цій сесії - "Підвищення ролі бізнесу у Стратегіях Розумних Міст (Smart City Strategies) в Україні та регіоні: нова економіка". Експерти розкажуть про економіку замкнутого циклу, технології "блокчейн", зелену та синю економіку тощо.

На додаток до Конгресу, 6 конференцій, присвячених конкретним напрямам (2 паралельні конференції за день). Під час яких буде проведено спеціалізовані сесії за різною тематикою та секторами, зокрема: розумна мобільність: електричні та бездротові автомобілі, інтеграція транспортних моделей та стабільна мобільність; розумне навколишнє середовище: відновлювана енергія та енергоефективність; розумна економіка: промислові та інноваційні парки, їх роль у стійкому зростанні; розумний спосіб життя: здоров'я та спорт - як технології дозволяють поліпшити якість життя та забезпечити здоровий спосіб життя; розумний уряд: координація між публічними адміністраціями у розробці Smart проектів, е-урядуванні та інтеграції технологій в управління містами; розумні люди: лабораторії життя, освіта, етика тощо та їх роль у трансформації міст у Розумні та Сталі.

Серед спікерів заходу представники уряду України, бізнесу та міжнародні експерти із зазначених питань, в тому числі: Степан Кубів, Перший віце-прем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку та торгівлі України; Віталій Кличко, Київський міський голова, Голова Київської міської державної адміністрації; Джорді Хереу, Президент Iden City, мер Барселони (період з 2006 до 2011); Карі Айна Ейк, Генеральний секретар Організації міжнародних економічних відносин - OiER, Австрія, засновник і виконавчий директор програми USC (United Smart Cities); Артем Ліс, Головний редактор Проекту BBC World Service 2020, перед цим - Голова Європейської служби BBC World Service; Епі Людвик Некай, засновник та керівник Crowdsourcing Week, Сінгапур; Др. Ірфан Аль Хасані, економічний експерт Офісу Конкурентоспроможності Дубаї, Департамент економічного розвитку Дубаі (DED), Уряд Дубаї, ОАЕ та багато інших.

"Бізнес для Розумних Міст" - це простір, де впливові глобальні компанії можуть зустріти партнерів, місцева влада - знайти рішення для розв'язання проблем міст, стартами - зустріти інвесторів, а інвестор - знайти проекти та/або компанії, в які можна вкладати кошти.

 

Детальніша інформація на сайті: www.businessforsmartcities.com

 

Дата проведення: 29-31 січня 2019 року.

Місце проведення: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55, НСК «Олімпійський».

ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024