На честь святкування Дня захисника України в м. Києві відбудуться виставкові заходи з питань оборони, безпеки та розвитку авіакосмічних технологій

До уваги керівників підприємств, установ та організацій  м. Києва!

 

На честь святкування Дня захисника України в м. Києві відбудуться виставкові заходи з питань оборони, безпеки та розвитку авіакосмічних технологій, організатором яких є Міжнародний виставковий центр за підтримки профільних міністерств і відомств:

 

  • XVIМіжнародна спеціалізована виставка "Зброя та Безпека - 2018"

  • XI Міжнародний авіакосмічний салон "Авіасвіт - XXI"

  • XVIIМіжнародна спеціалізована виставка «Технології захисту/ПожТех»

Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, м.Київ. Броварський пр. 15 Дата проведення: 9-12 жовтня 2018 року

 

В дні роботи виставок на площі більше 30 000 кв.м. в павільйонах МВЦ та на відкритих майданчиках свою продукцію продемонструють 513 підприємств-учасників, з них 57 іноземних із 18 країн світу. Масштабні іноземні експозиції презентують Польща, Туреччина, Чехія. За попередньою інформацією Міністерства оборони України та спецекспортерів ДК «Укроборонпром» зацікавленість відвідати виставку висловили представники оборонних відомств 16 країн.

 

Запрошуємо відвідати виставку та ознайомитися з експозиціями.

ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024