«Зроблено в Києві» — знак високої якості

У столиці відбудеться традиційна, а в цьому році наймасштабніша виставка-презентація продукції київських виробників.


5 червня 2018 року в Міжнародному виставковому центрі (Броварський проспект, 15, метро «Лівобережна»), відбудеться щорічна виставка-презентація промислової продукції та науково-технічних досягнень «Зроблено в Києві».

Організатор заходу — Київська міська державна адміністрація.

Понад 300 столичних підприємств різних галузей та науково-дослідницьких організацій представлять свою продукцію, торгові марки та бренди, новітні технологічні розробки на 3500 м2 експозиційної площі.

В експозиції будуть представлені промислові підприємства машинобудівної, оборонної, харчової, легкої, фармацевтичної та інших галузей; виробники будівельних матеріалів, медичної техніки, хімічної продукції тощо; компанії, що працюють у сфері енергетики та енергоефективності, екології, транспорту, поліграфії, а також інформаційних технологій та інноваційної інфраструктури.

«Зроблено в Києві» — найкраща можливість для промисловців столиці ознайомити споживачів зі своїми товарами, збільшити впізнаваність брендів, залучити інвестиції, розширити ринки збуту, розвивати ділові зв’язки, в тому числі міжнародні.

 

На виставці відбудуться заходи, спрямовані на розширення можливостей столичних промислових підприємств щодо доступу до фінансово-кредитної підтримки та залучення інвестицій, - презентація Програми фінансово-кредитної підтримки суб’єктів підприємницької діяльності у м. Києві та програм Державної інноваційної фінансово-кредитної установи.

Науково-практична програма заходу передбачає презентації наукових установ НАН України, наукових парків провідних ВНЗ м. Києва та Малої академії наук.

З метою сприяння розвитку зовнішньоекономічного потенціалу столичної промисловості зокрема відбудуться:

  • презентації каталогу «Експортери міста Києва», виставки «CIFIT-China International Fair for Investment & Trade»;
  • круглий стіл «Експортний потенціал міста Києва: реалії та нові можливості»;
  • коопераційна сесія (члени Міжнародного Трейд клубу, Торгово-промислових палат та промислові підприємства, наукові установи м.Києва).

В рамках виставки відбудеться презентація конкурсу «Столичний стандарт якості», нагородження дипломантів конкурсу «Кращий експортер року», підписання угод та меморандумів.

Кількість учасників, що братимуть участь у цьогорічній виставці-презентації «Зроблено в Києві», збільшилася майже вдвічі порівняно з минулим роком. 

Тож діяльність столичної влади з підтримки місцевого виробника, створення інвестиційного клімату для розвитку бізнесу, просування промислової продукції на міжнародні ринки та зростання економіки міста Києва дає свої плоди. А успішна робота промисловості — це наповнення бюджету міста, створення нових робочих місць та покращення якості життя киян.

 

Київська міська державна адміністрація запрошує мешканців та гостей міста, представників усіх зацікавлених структур відвідати масштабну експозицію виставки-презентації «Зроблено в Києві» — найважливішого заходу року у сфері промислового виробництва столиці.

 «Зроблено в Києві» — нові горизонти для столичних виробників і споживачів


5 червня 2018 року

МВЦ, м. Київ, Броварський проспект, 15

Урочисте відкриття — о 10:00

 
ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»