Проведення торгової місії до Федеративної республіки Нігерія (м. Абуджа, м. Лагос) та Республіки Гана (м. Аккра)

До уваги керівників підприємств, установ та організацій м. Києва

Інформуємо про те, що Міністерством економічного розвитку і торгівлі України спільно з Офісом з просування експорту при Мінекономрозвитку у період з 18 по 24 березня 2018 р. заплановано проведення торгової місії до Федеративної республіки Нігерія (м. Абуджа, м. Лагос) та Республіки Гана (м. Аккра) під головуванням заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України - Торгового представника України Н. Я. Микольської.

Основною метою місії є вивчення системи експортно-імпортних відносин, торгівельних бар'єрів і законодавчих особливостей вказаних країн, а також ознайомлення з веденням господарської і торгової діяльності на місцевому рівні.

В рамках програми торгової місії плануються наступні заходи:

-    проведення зустрічей з представниками державних інституцій
та установ Нігерії та Гани;

-  проведення зустрічей з представниками торгово-промислових палат м. Абуджа та м. Лагос (Нігерія), м. Аккра (Гана);

- освітні заходи щодо особливостей ведення бізнесу в Нігерії та Гані.

Аналітичні матеріали щодо ринків Нігерії та Гани, інформація про українські товари з найбільшим експортним потенціалом та переліки заборонених до імпорту у вказані країни товарів доступні за наступними посиланнями:

  1. огляд ринку Нігерії: https://еро.org.ua/country-profile-nigeria/
  2. огляд ринку Гани:https://epo.org,ua/country-profile-ghana/ Реєстрація компаній до участі у торговій місії відкрита до 31 січня 2018 р. за посиланням: https://goo.gl/ZVqM2n

Контактна особа в Офісі з просування експорту при Мінекономрозвитку: Марія Шевчук, тел: 067-828-20-35, електронна пошта: mshevchuk@epo.org.ua.

Запрошуємо  зацікавлені вітчизняні підприємства щодо можливості участі у зазначеній торговій місії.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024