Конференція «Нова індустріалізація: виклики, можливості та перспективи для України»         15 грудня 2017 року Торгово-промисловою палатою України, спільно з ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України» та Київською міською державною адміністрацією заплановано проведення конференції на тему: «НОВА ІНДУСТРІАЛІЗАЦІЯ: ВИКЛИКИ, МОЖЛИВОСТІ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ УКРАЇНИ».

Основними питання для обговорення на Конференції визначено пошуки пріоритетних напрямків промислової політики, спрямованих на проведення нової індустріалізації України з використанням сучасних інноваційних технологій, перспективи та труднощі на шляху її втілення, питання пошуку джерел фінансування бізнесу, ключові аспекти взаємодії з іноземними інвесторами, надання підтримки працюючим промисловим підприємствам України, питання «зеленої енергетики», участь фінансово-банківського сектору України та міжнародних фінансових організацій у інвестуванні в створення нових промислових підприємств в Україні.

Програма Конференції кореспондується з такими документами, як «Стратегія сталого розвитку України 2020», «Середньостроковим планом пріоритетних дій Уряду до 2020 року», «Планом пріоритетних дій Уряду на 2017 рік» та «Стратегічним планом діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України на 2017-2020 роки».

Участь у Конференції братимуть представники центральних органів виконавчої влади, українського та іноземного бізнесу, фінансових та банківських інституцій тощо.

Запрошуємо до участі у роботі Конференції.

Проект Програми Конференції

ІНШІ НОВИНИ
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024