XVI Міжнародний промисловий форум

Міжнародний промисловий форум — найбільша промислова виставка в Україні. У 2005 році вона була зареєстрована у Міжнародній Асоціації Виставкової Індустрії (UFI), що є найвищим рівнем світового визнання для виставки.

Міжнародний промисловий форум включає в себе спеціалізовані виставки у галузі металообробки, машинобудування та суміжних областей, а також насичену програму науково-практичних конференцій, семінарів, презентацій учасників форуму.

Учасниками виставки є провідні промислові підприємства України, близького та далекого зарубіжжя. Щорічно під час форуму презентуються новітні промислові технології, обладнання, інструмент, комплектуючі, послуги.

Міжнародні спеціалізовані виставки у рамках форуму:

- Металообробка (металообробні технології, обладнання)
- УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання)
- УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва)
- УкрЗварювання (технології, обладнання та матеріали)
- Гідравліка. Пневматика
- Підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягувальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників)
- УкрПромАвтоматизація (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об'єктів промисловості)
- Підйомно-транспортне, складське обладнання
- Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно-вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація)
- Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони)

Під час форуму відбудеться ряд конференцій і науково-технічних семінарів, присвячених питанням розвитку науково-виробничого потенціалу машинобудівної галузі, високоефективного маркетингу і менеджменту на промислових підприємствах і ін. Підприємства й організації зможуть продемонструвати весь спектр продукції, що випускається, по різних напрямках діяльності в рамках відповідних тематичних розділів, а відвідувачі - одержати необхідну інформацію й ознайомитися з основними і супутніми технологіями.

Організатор:
ТОВ «Міжнародний виставковий центр»

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна"


 
ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024