Виставкові заходи з безпеки та оборони На честь святкування Дня захисника України в м. Києві відбудуться виставкові заходи з безпеки та оборони країни:

 XIV Міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та Безпека - 2017"

Для військових та спецпідрозділів: оснащення солдата, нове (модернізоване) озброєння, військова та спецтехніка для Збройних Сил і правоохоронних органів, військова авіаційна техніка та наземне обладнання, тилове забезпечення, технічні засоби охорони кордону та прикордонного контролю.

Для цивільних: мисливська, спортивна, холодна зброя, екіпірування та спорядження.

 XVI Міжнародний виставковий форум "Технології захисту/ПожТех - 2017"

Для підприємств, установ, організацій усіх галузей народного господарства: технології пожежної безпеки територій, будівель та споруд, системи автоматизованого контролю стану безпеки об'єктів і оповіщення при виникненні надзвичайних ситуацій, цивільний захист населення, охорона праці та промислова безпека, засоби захисту та рятування.

Ділова програма за тематичними напрямками зазначених заходів передбачає проведення науково-практичних конференцій, семінарів, "круглих столів'' за участю керівників та фахівців профільних міністерств та відомств, асоціацій, представників міжнародних організацій та фондів, науковців, зарубіжних експертів.

Запрошуємо відвідати спеціалізовані виставки та супутні заходи.


Місце проведення: Міжнародний виставковий центр, м. Київ, Броварський пр., 15.

Дата проведення: 10 - 13 жовтня 2017 року.

Для вільного входу на виставки необхідно попередньо зареєструватись відвідувачем на сайті: http://www.iec-expo.com.uа 

За довідками звертатися за тел.: (044) 201-11-63, 201-11-64.

 
ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024