China Overseas Investment Fair 2017

В період з 21 по 22 листопада 2017 року у м. Пекін (КНР) проходитиме Ярмарка китайських інвестицій за кордоном “China Overseas Investment Fair, COIFAIR – 2017”, в рамках якої буде організовано національний колективний стенд України. 


Ярмарок є головною подією в сфері інвестицій Китаю за кордон. В його рамках організовуються виставки, інвестиційні форуми, презентації проектів, ділові переговори. Головними партнерами є Світовий банк, Світова організація торгівлі та Програма розвитку ООН. Даний майданчик збирає представників підприємств реального сектору економіки, фінансових установ, сервісних компаній, державних органів влади, міжнародних організацій, експертів та працівників науково-дослідних об'єднань. Форум об'єднує представників більше ніж 100 країн. У попередні роки кількість інвестиційних проектів сягла понад 2000, а загальна вартість угод досягла 4 млрд дол США. У цьогорічній ярмарці планується участь близько 1000 великих державних та приватних підприємств. 


Напрямки та секції роботи COFAIR 2017 включають електроенергетику, сільське господарство, будівництво, транспорт та зв'язок, машинобудування та металообробку, хімічну та нафтохімічну промисловість, фармацевтичну промисловість, внутрішню і зовнішню торгівлю, фінанси, кредит, страхування та інше.


Ярмарок надає можливість її учасникам провести зустрічі і переговори з представниками багатьох китайських і зарубіжних підприємств, вислухати думки експертів в галузі залучення інвестицій, отримати фінансування проектів, досягти реального інвестиційного співробітництва. За підтримки Посольства України в Китаї на українському стенді традиційно організовується презентація "День України".


Запрошуємо всі зацікавлені підприємства, установи та організації взяти участь у COFAIR 2017. Контактна особа: Сергій ГМИРЯ, тел.: 044 285 70 52, email: [email protected].

Умови участи - у додатку до цієї новини.
Також дивіться додатковий опис заходу з умовами участи та контактними особами.

ІНШІ НОВИНИ
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024