Візит Української делегації до Республіки Корея

Шановні керівники підприємств, установ та організацій м.Києва!

В рамках реалізації програми співробітництва України та Республіки Корея, в період з 09.04.2017 по 14.04.2017 відбудеться закордонний візит української делегації. Підготовка заходу здійснюється ТПП України за підтримки Посольства РК в Україні, Корейського агентства зі сприяння торгівлі та інвестиціям (KOTRA), Корейської міжнародної асоціації торгівлі (КІТА), Посольства України в РК та ін.

В рамках візиту 11 квітня 2017 у виставковому комплексі СОЕХ (м. Сеул) відбудеться «Четвертий українсько-корейський економічний форум» (далі - Форум) присвячений активізації кооперації України та Кореї в таких сферах: енергетика, АПК, машинобудування (в т.ч. літакобудування), IT, медицина, інфраструктура. На Форумі презентуватимуть «Майстер-план економічного співробітництва між Україною та Кореєю», а також низку українських інвестиційних проектів; відбудуться В2В-переговори між діловими колами Сторін (попередній варіант програми додається).

Інвестиційні проекти надавані українськими учасниками включатимуться до розгляду на Форумі в разі їхньої належності до вищезазначених сфер, врахування специфіки двостороннього співробітництва та повинні оформлятися за шаблоном.

Програма перебування (попередній варіант) також включає відвідання корейських компаній, міжнародної виставки Bio Korea та вільної економічної зони в м. Інчхон (розташований другий найбільший морський порт Кореї). Зона діє з 2003 року, розташована в 30 км від Сеулу.

Щорічна виставка Bio Korea - один з провідних світових майданчиків на якому демонструються передові досягнення біоіндустрії, використовуваних в фармацевтиці, косметології; медичне та лабараторне обладнання, біо-ІТ тощо; проводяться конференція та бізнес-форум (детально - на сайті http://www.biokorea.org/).

З огляду на зазначене запрошуємо розглянути можливість вашої участі у складі делегації.

Контактні особи в ТПП України:
- заступник керівника Дирекції міжнародного співробітництва Болдирь Г.М., тел. +38 (044) 272-29-40, ел.пошта: [email protected];
- провідний консультант Дирекції міжнародного співробітництва Даницький М.М., тел. +38 (044) 278-18-15, ел.пошта: [email protected]


ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024