Грантова програма «Жити на рівних» title

БО «Фонд родини Нечитайло» запускає грантову програму для соціальних підприємців, які працюють в інтересах людей з інвалідністю.

В рамках трирічної грантової програми Фонд пропонує: фінансову підтримку основної діяльності (на впровадження послуг, нового продукту) у вигляді гранту на суму від 300 до 700 тис. грн., а також нефінансову підтримку, яка може включати: консультації експертів та менторство, стажування та навчання за обраною тематикою, оцінювання соціального ефекту проєкту (оцінка impact-складової), промоцію та ін.

Для кого:

  • для  неприбуткових установ та організацій (зареєстрованих як благодійні організації, громадські об’єднання тощо), діяльність яких пов’язана з тематикою конкурсу;
  • для суб’єктів підприємництва (зареєстрованих як підприємства, господарські товариства, фізичні особи – підприємці тощо), які працюють як соціальне підприємство.

Пріоритетні напрями підтримки:

  • Раннє втручання для попередження інвалідності дітей, зменшення ступеня тяжкості інвалідності та попередження інституалізації дітей (скринінг порушень розвитку, комплексна допомога та супровід фахівців).
  • Соціальна та трудова реабілітація людей з інвалідністю (творчі майстерні, створення робочих місць, навчання, дозвілля тощо).
  • Усунення обмежень життєдіяльності осіб з інвалідністю (розвиток транспортних послуг для маломобільних груп, полегшення доступу до технологій, освіти, підвищення доступності середовища тощо).
  • Організація догляду для осіб з інвалідністю (організація денного перебування, послуга підтриманого проживання тощо).
  • Розвиток реабілітаційних послуг та заходів (впровадження інноваційних практик та послуг з комплексної реабілітації, ефективність яких доведено).

 Що можна отримати:

Грант на суму від 300 до 700 тис. грн., а також нефінансову підтримку, яка може включати: консультації експертів та менторство, стажування та навчання за обраною тематикою, оцінювання соціального ефекту проєкту (оцінка impact-складової), промоцію та ін.

Прийом концепцій проєктів починається з 16.02.2021, та буде тривати по 09.03.2021. Розгляд повних проєктних пропозицій: до 08.04.2021.

Детальна інформація за посиланням. 

Що потрібно зробити:

Концепції проєктів приймаються в електронному форматі на адресу: [email protected]

Форма концепції проектів за посиланням.

 

ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024