Цифрова держава
26.01.2021 14:48
title

Шановні колеги!

Команда Міністерства цифрової трансформації України вдячна вам за сприяння в популяризації національних проєктів:

  1. національного проєкту з розвитку цифрової грамотності Дія. Цифрова освіта (проєкт, який має на меті навчити 6 млн українців цифровій грамотності за 3 роки) та в рамках якого ви допомагаєте нам з популяризацією безкоштовних освітніх серіалів та програм на платформі osvita.diia.gov.ua; створенні цифрових хабів для безкоштовного навчання на базі бібліотек, ЦНАПів, приватного сектору; а також національного тесту з цифрової грамотності Цифрограм
  2. національного проєкту з розвитку малого та середнього підприємництва Дія. Бізнес (проєкт, який має дві складові частини - business.diia.gov.ua - єдине вікно для майбутніх та діючих підприємців, а також мережу центрів підтримки підприємництва Дія. Бізнес, що відкриваються Україною).

Ми щиро дякуємо вам за роботу в команді, за ваш ентузіазм та готовність диджиталізувати країну разом. Завдяки вашій допомозі нам вдалося пройти довгий шлях розвитку і головне — рухатись швидко та ефективно.

За вашої підтримки, вже майже 500 000 тис українців пройшли тестування, та більше 2 млн переглянули освітні серіали з цифрової грамотності. Ми навчили більше 1000 тренерів, та провели десятки вебінарів.

За вашої підтримки та участі, ми створили навчальну програму з підприємництва для старшокласників, а також спільно з YEP впровадили пілотний проєкт з навчання студентів підприємництва “Підприємницький університет”.

Ми створили зручний портал для підприємців, який регулярно оновлюється, та на в рамках якого надаються безкоштовні консультації для підприємців з 50 різних напрямків.

Ми ініціювали відкриття центрів підтримки підприємництва Дія. Бізнес у Харкові, Миколаєві та на базі КНУ ім. Т.Шевченка у Києві.

В 2021 році ми плануємо ініціювати відкриття ще від 7 до 15 центрів (міста, що вже в роботі: Черкаси, Ужгород, Львів, Одеса, Запоріжжя, Полтава, Кременчуг, Вінниця, Тернопіль, Київська область). 

Єдиний державний веб-портал електронних послуг «ДІЯ» - підсумки року.

Завантажити PDF
ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024