Щодо виготовлення сувенірної продукції title

Шановні колеги!

 

Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) постійно працює над всебічною популяризації м. Києва як провідної туристичної дестинації східної Європи. Метою реалізації таких заходів є популяризація столиці Україні, підвищення інвестиційної привабливості столиці України, просування її туристичних можливостей та потенціалу.

Зважаючи на це, Управлінням було розроблено низку промоційної сувенірної продукції з метою некомерційного розповсюдження.

Враховуючи неможливість створення такої продукції з метою комерційного розповсюдження, просимо Вас долучитися до виготовлення промоційної сувенірної продукції та її подальшої реалізації за допомогою підпорядкованого Управлінню Комунального підприємства «Київський міський туристично-інформаційний центр» у точках продажу та на офіційному туристичному порталі.

         Контактна особа – головний спеціаліст відділу промоцій Тимофєєва Юлія (067-247-20-19, [email protected])


Сувенірна продукція

Керамічна термочашка промоційна

250

Футболка промоційна

250

Парасоля промоційна

250

Промоційні цукерки карамель монпасьє 4 літери «KYIV»

250

Світшот промоційний. Реглан з капюшоном

200

Кепка промоційна

250

Сувенірний туристичний набір. Надувна подушка, беруші для вух і маска для очей в індивідуальній упаковці з нанесенням промоційного логотипу

250

Пляшка для пиття промоційна

250

Обідня тарілка з логотипом

250

Екосумка з нанесенням логотипу

250

 

ІНШІ НОВИНИ
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024