Одноразова матеріальна допомога ФОПам та найманим працівникам
23.12.2020 14:43
title

Інформація щодо отримання одноразової матеріальної допомоги

фізичними особами – підприємцями та найманими працівниками суб’єктів господарювання

з використанням Єдиного державного веб-порталу електронних послуг «ДІЯ»


 Департамент промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) повідомляє про те, що на Єдиному державному веб-порталі електронних послуг «ДІЯ» до 31 грудня 2020 року здійснюється прийом заяв від фізичних осіб – підприємців та найманих працівників суб’єктів господарювання на отримання одноразової матеріальної допомоги у сумі 8000 гривень на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Детальна інформація про умови надання одноразової матеріальної допомоги та форма для подачі заяви розміщена за посиланням: https://diia.gov.ua/services/odnorazova-materialna-dopomoga-fopam-ta-najmanim-pracivnikam.

 

ІНШІ НОВИНИ
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024