Про Міжнародний промисловий форум title

Шановні друзі, раді вам повідомити, що попри всі складнощі і неоднозначну ситуацію у світі, київські підприємства та організації знайшли можливість традиційно провести останній тиждень листопада на головному майданчику галузі машинобудування, адитивних технологій і переробки пластмас - Міжнародному промисловому форумі - найбільшій промисловій виставці в Україні (24-27.11.2020).

Нехай цього року виставка була менш масштабною, ніж у попередні роки, але провести такий захід у кризовий момент, викликаний пандемією коронавірусу заслуговує на велику повагу до організаторів (Міжнародний виставковий центр, Броварський пр-т, 15) та учасників заходу. Раді привітати ТОВ «Київський завод ПТО», який відзначено нагородою «Лідер Галузі 2020». За результатами незалежного дослідження Національного бізнес-рейтингу ТОВ «Київський завод ПТО» нагороджено «Золотом» серед усіх господарських товариств України за показником загального обсягу виробництва та постачання продукції за основним видом діяльності КВЕД 28.22 Виробництво підіймального та вантажно-розвантажувального устаткування.

Також, серед київських підприємств, слід відзначити компанію «СТАНКОМПЛЕКТ». Компанія дивувала не тільки демонстрацією високотехнологічного металообробного обладнання, а й чудовими фахівцями з багаторічним досвідом роботи в індустрії, які відмінно знають особливості використання різних видів устаткування та застосування різних типів інструменту в залежності від потреби. Компанія “МАШІНТЕХ” презентувала   обладнання та витратні матеріали від світових брендів: Jinan Bodor CNC Machine Co.,Ltd , Rhenus Lub, Lillbacka Powerco , Mitsubishi Electric, ALPHA LASER GmbH , ZET Chemie GmbH та інших, а науковці КПІ на виставці вражали аудиторію новими розробками і технологіями.

Департамент висловлює вдячність всім київським учасникам за участь у такому масштабному заході у "проблемний рік", та маємо надію, що у наступному 2021 році Міжнародний промисловий форум збере ще більше учасників і відвідувачів.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024