Пам’яті Віктора Григоровича Салюти
15.12.2020 14:12
title



З глибоким жалем сприйняли члени Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва, весь директорський корпус промисловості столиці України повідомлення про втрату радника Президента Компанії – Голови правління ДАХК «Артем» Віктора Григоровича Салюти.

13 грудня 2020 року на 67 році життя перестало битися серце мужньої та досвідченої людини, яка всього себе присвятила створенню та виробництву сучасних високоточних систем озброєння та захисту.

Віктор Григорович почав свою трудову діяльність на підприємстві ДАХК «Артем» у 1980 році. Протягом 16 років, з 1997 по 2013 роки обіймав посаду директора ДП «МФ «Артем».

Він завжди був прикладом нескінченного оптимізму, енергійності та професіоналізму, легко знаходив спільну мову як з керівництвом так і  працівниками Компанії і з іноземними партнерами. Був наставником та старшим товаришем для своїх підлеглих. Завжди випромінював оптимізм не зважаючи на обставини. Досконало володів організаторськими здібностями.

Віктор Григорович мав звання Почесний машинобудівник України.

Світла пам'ять Віктору Григоровичу! Він назавжди залишиться в наших серцях як справжня людина з великої літери!

Члени Ради директорів підприємств, установ та організацій м. Києва висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким, розділяють з ними біль і  непоправну втрату.

ІНШІ НОВИНИ
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024