Зустріч з головою Ради Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД» title

09.10.2020 відбулась робоча зустріч заступника директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Багана Анатолія Олександровича з головою Ради Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД» Свистілем Сергієм Олександровичем.

На зустрічі обговорювались питання реалізації підписаних  Меморандумів про взаєморозуміння між Департаментом промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та «Асоціацією експортерів і імпортерів «ЗЕД» та Меморандуму про взаєморозуміння між Департаментом промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та «Українською Асоціацією Бізнесу та Торгівлі».

ІНШІ НОВИНИ
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024