Вітання Загороднього Анатолія Глібовича з обранням на посаду
09.10.2020 14:59
title

Шановний Анатолію Глібовичу!

 

Прийміть щирі вітання з обранням Вас на посаду Президента Національної академії наук України!      

Розцінюємо Ваше обрання як велику довіру та відповідальність, адже за Вашу кандидатуру проголосовано двома третинами голосів виборців, та Вас підтримував сам Борис Євгенович Патон.    

Ви є доктором фізико-математичних наук, професором, всесвітньо відомим своїми науковими відкриттями в галузі теоретичної та математичної фізики, теорії плазми. Разом з тим, Ви є знаним організатором науки, з 2002 року очолюєте Інститут теоретичної фізики ім. М. М. Боголюбова НАН України, з 2011 року є віце-президентом НАН України.  

Під Вашим керівництвом Національна академія наук України гратиме ключову роль в забезпеченні інноваційного розвитку нашої держави, в досягнен­ні науко­вих результатів світового рівня.

Бажаємо Вам у час реформування української науки гідно очолювати Національну академію наук України, активно комунікувати з міською владою, бізнесовими структурами та промисловістю, збільшити внесок молодих вчених в діяльність наукових установ Національної академії наук України та посилити інтегрування української науки в європейські наукові програми і дослідницькі інституції.

Засвідчуємо глибоку повагу з нагоди обрання на посаду Президента Національної академії наук України та бажаємо здоров’я, творчої та дослідницької наснаги на благо реформ та розвитку науки України.

ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»