«Кібербезпека – захистимо бізнес, захистимо державу» title

06.10.2020 керівництвом Департаменту промисловості та розвитку підприємництва взято участь у третьому щорічному Міжнародному Форумі «Кібербезпека – захистимо бізнес, захистимо державу» в рамках національного Місяця Кібербезпеки, який три роки поспіль проводиться в Україні. Форум отримав широку підтримку в суспільстві, акцентував увагу влади, бізнесу і громадського сектору на актуальності проблем, підтвердив ефективність державно-приватної взаємодії в розбудові безпечного кіберпростору країни.

Основою дискусій на Форумі стали питання, як захистити кіберпростір держави, як забезпечити кіберзахист систем і технологій, ведення безпечного бізнесу в умовах Covid-19, шляхи формування нової культури поведінки у кіберпросторі та багато інших.

У роботі форуму взяли участь керівники Ради національної безпеки і оборони України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Міністерства цифрової трансформації України, Департаменту кіберполіції Національної поліції України, народні депутати України, представники Торгово-промислової палати України, Київської торгово-промислової палати, компаній Microsoft, ESET, Cisco Systems, Zyxel Networks, лідери захисту українського кіберпростору, представники приватного сектору та громадськості, відомі міжнародні експерти, представники органів центральної та місцевої влади та інші.

За результатами дискусій сформовані нові підходи до приватно-державної взаємодії у сфері кібербезпеки та внесені напрацювання до Стратегії кібербезпеки України.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024