Зустрічі керівництва Департаменту title

15.09.2020 відбулась зустріч заступника директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Багана Анатолія Олександровича з заступником керуючого відділенням АТ «Ощадбанк» з мікро-, малого та середнього бізнесу Панчуком  Володимиром Григоровичем та керівником компанії ТОВ «Тедді Беар» Чернявським Назаром Анатолійовичем.

ТОВ «Тедді Беар» проводить діяльність у сфері дозвілля  дітей та батьків. Компанія планує отримати кредит у АТ «Ощадбанк», за рахунок якого планується придбання і ремонт комерційної нерухомості для відкриття дитячого садочка.

За результатами зустрічі  встановлено, що ТОВ «Тедді Беар» відповідає всім критеріям, визначеними в Положенні про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві, затвердженому рішенням Київської міської ради від 21.09.2017 № 46/3053 (у редакції рішення Київської міської ради від 12.11.2019 № 60/7633).

ТОВ «Тедді Беар» запропоновано взяти участь у Програмі фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві.


Також відбулася зустріч заступника директора Департаменту – начальника управління промисловості, підприємництва та регуляторної політики Багана Анатолія Олександровича з генеральним директором ТОВ «Міжнародний виставковий центр» Ткаченком Анатолієм Вікторовичем.  

На зустрічі  обговорювалися перспективи спільної діяльності щодо підтримки вітчизняних виробників, взаємовигідних контактів та кооперації.

Скоординовано плани щодо участі промислових підприємств та наукових організацій міста Києва в виставкових заходах Міжнародного виставкового центру.

ІНШІ НОВИНИ
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
27 березня 2024 р. відбудеться онлайн-презентація заступника Міністра економіки України Олексія Соболева “Ukraine Facility: зміст Плану, закладені реформи та їх вплив на бізнес”
У грудні 2023 р. Європейська Комісія схвалила приєднання України до програми Європейського Союзу URBACT IV на період 2021-2027 років (Urban Development Network)
У виставковому центрі "АККО Інтернешнл" проходить виставка «BABY EXPO 2024» та «CHILDRENS FASHION Весна 2024»
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024