Відвідування ТОВ «ТІР АГРО СПЕЦ ЗАПЧАСТИНА» title

28.08.2020 відбулась виїзна зустріч  заступника директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Багана А.О. з комерційним  директором ТОВ  «ТІР АГРО СПЕЦ ЗАПЧАСТИНА» Балинцем  А. В.  

ТОВ  «ТІР АГРО СПЕЦ ЗАПЧАСТИНА»  спеціалізується на технічному  обслуговувані та ремонті автотранспортних засобів.

За результатами зустрічі  встановлено, що ТОВ  «ТІР АГРО СПЕЦ ЗАПЧАСТИНА» відповідає всім критеріям, визначеними в Положенні про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві, затвердженому рішенням Київської міської ради від 21.09.2017 № 46/3053 (зі змінами та доповненнями).

ТОВ  «ТІР АГРО СПЕЦ ЗАПЧАСТИНА» запропоновано взяти участь у Програмі фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві.

ТОВ  «ТІР АГРО СПЕЦ ЗАПЧАСТИНА»  є  учасником державної програми «Доступні кредити 5-7-9 %» та першим позичальником, який у рамках співпраці держави та органів місцевого самоврядування,  за рахунок коштів  бюджету міста Києва та в рамках виконання Положення про фінансово-кредитну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва у місті Києва, задля здешевлення кредитних ресурсів для бізнесу м. Києва, отримає  вдвічі знижену  відсоткову ставку.

ІНШІ НОВИНИ
За інформацією Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року у м. Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» (формат «Smart Cities Meetup»).
Щодо кампанії до Дня охорони праці
17 - 19 квітня 2024 у Міжнародному Виставковому Центрі проходив Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP
34 Міжнародна спеціалізована виставка взуття та аксесуарів
17-19 квітня 2024 року відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості і упаковки IFFIP 2024
Розробник КНДУ НДІРоМ © 2024